Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@06:17:00 GMT

صعود دلار در بازارهای جهانی

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۳۴۵۸

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، با انتشار اخباری از احتمال از سرگیری مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا و دیدار رؤسای جمهور دو کشور در حاشیه اجلاس سران گروه ۲۰، دلار در محدوده حمایتی قرار گرفت. نیک ویدال، کارشناس ارزی در مؤسسه "راکوتن سکیوریتیز" گفت: سرمایه گذاران به نظارت مستمر بر نرخ‌های برابری ارز ادامه می‌دهند، فشار بر یوان و دلار استرالیا، آنها را به سمت خرید دلار سوق داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۷.۵۴۲ واحد رسید. اکنون معامله گران منتظر انتشار آمار مربوط به اروپا و چین برای ارزیابی مسیر آینده رقبای دلار هستند.

پس از آن که معاون نخست وزیر ایتالیا از احتمال رعایت نکردن محدودیت‌های بودجه‌ای اتحادیه اروپا توسط این کشور خبر داد، ارزش یورو در برابر دلار کاهش یافت و یورو با عقب نشینی به ۱.۱۲۰۳ دلار به سختی موفق به حفظ کانال ۱.۱۲ دلاری شد. در استرالیا نیز هر دلار این کشور با ۰.۲۵ درصد کاهش به ۰.۶۹۲۸ دلار آمریکا کاهش یافت. این نرخ پایین‌ترین نرخ برابری دلار استرالیایی در برابر همتای آمریکایی‌اش از ماه ژانویه محسوب می‌شود.

دلار در برابر ین ژاپن نیز صعودی بود و با افزایش ۰.۰۵ درصدی خود را به ۱۰۹.۵۶ ین رساند.

در برابر سایر ارزها، هر دلار به ازای ۷۰.۲۴۷۹ روپیه هند، ۱.۳۴۶۳ دلار کانادا، ۱.۳۶۸۲ دلار سنگاپور، ۱.۰۰۸۸ فرانک سوئیس، ۴.۱۷۳ رینگت مالزی و ۶.۸۷۳۳ یوان چین مبادله شد.

هم چنین به دنبال گزارش بانک آمریکایی "گلد من ساکس" از احتمال برکناری ترزا می، نخست وزیر انگلیس توسط مجلس این کشور بر سر مساله برگزیت تا ماه ژوئن، هر پوند به ۱.۲۹۱ دلار کاهش یافت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟

روزبه کردونی با اشاره به اینکه مطابق گزارش‌های رسمی درآمد‌های مالیاتی دولت در سه سال گذشته بیش از ۴ برابر شده و از حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، اظهار داشت: مناسب است مسئولین ذیربط گزارشی از تاثیرباز توزیعی این افزایش رویایی درامد‌های مالیاتی ارائه دهند تا مشخص شود تاثیر این افزایش درآمد‌های مالیاتی بر زندگی روزمره و سفره مردم و رفاه آحاد شهروندان چیست.

به گزارش ایلنا، وی با تاکید بر اینکه در بین کارکرد‌های چندگانه مالیات، یکی از مهمترین کارکرد‌ها توزیع درآمد است، لذا وقتی با افتخار اعلام می‌شود که درآمد‌های مالیاتی ۴ برابر شده است، ضروری است توضیح داده شود که این افزایش درآمد چه تاثیری بر وضعیت فقر و نابرابری داشته است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در ادامه اظهار داشت یک معیار مهم در خصوص صحت سنجی ادعای دولت‌ها در حمایت اجتماعی از فقرا و گروه‌های آسیب پذیر نحوه هزینه کردن و نظام بازتوزیع در آمد‌های مالیاتی است لذا بسیار مهم است که مشخص شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی که مستند به گزارش‌های منتشر شده و بررسی بودجه‌های سنواتی اتفاقا بیشتر از آنکه ثروتمندان و فعالانی که فرار مالیاتی می‌کنند و یا نهاد‌های و بنیاد‌های اقتصادی اخذ شود از طریق مالیات‌های غیر مستقیم و فشار به آحاد مردم و آحاد حقوق‌بگیران دریافت می‌شود، در چه مکانیزم بازتوزیعی در مقابله با فقر و نابرابری استفاده می‌شود.

کردونی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است نظام مالیاتی در بودجه عمومی دولت مکانیزم بازتوزیعی مشخصی ندارد لذا مهم است که توضیح داده شود در آمد‌های مالیاتی ۴ برابری در سالیان گذشته و بیش از هزار و صد میلیارد تومانی در آمد مالیاتی در ۱۴۰۳ که ۳۵% آن مربوط به مالیات اشخاص حقوقی و ٪۳۶ مربوط به مالیات بر کالا‌ها و خدمات، دو دهم درصد آن توسط نهاد‌های اقتصادی انقلابی، سه صدم درصد از مالیات بر واحد‌های مسکونی گران‌قیمت، دو دهم درصد از مالیات بر خودرو‌های لوکس اخذ می‌شود قرار است چگونه بر ارتقا رفاه و مقابله با فقر و نابرابری هزینه شود.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان اظهار داشت: مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است در سه سال گذشته هم فقر در فقرا عمیق‌تر شده است، هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند، طبقه متوسط فقیرتر شده است و سرانه خط فقر سه برابر شده است، خوب بسیار ضروری است که توضیح داده شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیات که اتفاقا از مهمترین ابزار‌های رفاهی برای مقابله با فقر و نابرابری است چه تاثیری بر این وضعیت فقر و نابرابری داشته است و مکانیسم بازتوزیع آن به نفع فقرا چگونه بوده است؟

دیگر خبرها

  • قیمت طلا نزولی می شود؟
  • زراندوزی بانک مرکزی چین ادامه دارد!
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • طلای جهانی ثابت شد
  • بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد